Paludan avslørt: Deler grove sex-fantasier om mindreårige fans på lukket server

Den rasismedømte provokatøren Rasmus Paludan (39) fra det høyreradikale mikropartiet Stram Kurs har med ujevne mellomrom skapt store overskrifter i hjemlandet Danmark de siste årene. Det har skjedd med voldsromantiserende retorikk om at «gater og smug vil bli forvandlet til elver av blod», fantasier om hvordan «hundretusenvis sitter hjemme og klargjør sine våpen» for en kommende krig mot muslimer på dansk jord eller programerklæringer om et «endelig mål» der det ikke lenger vil være «en muslim igjen på jorden». 39-åringens mange markeringer i offentligheten – bevisst lagt til innvandrertette bydeler for å hisse på seg motdemonstranter med tilsøling eller brenning av koranen – har kostet dansk politi et tresifret millionbeløp. avslører avisen Ekstra Bladet at Paludan over tid har delt grove sex-fantasier om sine mindreårige følgere på kommunikasjons-plattformen Discord, der han er vert for serveren «Dansk Ungdom».

Dikter opp fantasier om voldtekter og seksuell avstraffelse

Serveren ble opprettet etter at Paludans konto på YouTube ble fjernet i februar 2020, skriver avisen. Formålet var å spre budskapet om Stram Kurs' politikk. Siden den gang har partilederen opparbeidet seg et nettverk av unge gutter, som han snakker med via tekst, lyd og video. Samtalene handler imidlertid ofte om sex, ifølge avisen: Partilederen dikter opp grove sexhistorier der de andre samtaledeltakerne, der enkelte oppgir at de er 13 år gamle, blir tildelt «roller» i 39-åringens fiktive, men detaljerte fantasier. Serveren er lukket i den forstand at deltakerne trenger ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.