Paludan avslørt: Deler grove sex-fantasier om mindreårige fans på lukket server

Den rasismedømte provokatøren Rasmus Paludan (39) fra det høyreradikale mikropartiet Stram Kurs har med ujevne mellomrom skapt store overskrifter i hjemlandet Danmark de siste årene. Det har skjedd med voldsromantiserende retorikk om at «gater og smug vil bli forvandlet til elver av blod», fantasier om hvordan «hundretusenvis sitter hjemme og klargjør sine våpen» for en kommende krig mot muslimer på dansk jord eller programerklæringer om et «endelig mål» der det ikke lenger vil være «en muslim igjen på jorden». 39-åringens mange markeringer i offentligheten – bevisst lagt til innvandrertette bydeler for å hisse på seg motdemonstranter med tilsøling eller brenning […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.