«Våre gater skal bli elver av blod»: De 7 verste uttalelsene til Paludan

Den rasismedømte provokatøren Rasmus Paludan, som leder det islamfiendtlige minipartiet Stram Kurs, ligger ifølge flere meningsmålinger an til å bli representant i det danske Folketinget etter valget 5. juni. Paludan har i en årrekke gjort seg bemerket med oppsiktsvekkende markeringer og uttalelser i offentligheten - først som advokat og blogger, deretter som representant for ytre høyre-partiet Nye Borgerlige og nå leder for sitt eget parti. Stram Kurs, som ble stiftet for bare to år siden, går til valg på å forby islam og kaste muslimer ut av landet. Forrige helg var partiets folketingskandidat Uwe Max Jensen i Oslo, der han gjestet […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.