Øyeblikket da Trump ble president (nyhetsbrev)

NB! Dette er webversjonen av nyhetsbrevet vårt, som kommer til deg på e-post hvis du melder deg på her. Sjekk også vår Messenger-bot, som følger Trumps første 100 dager som president med argusøyne. I Frankrike er bedrageri-mistenkte Francois Fillon fortsatt presidentkandidat (budskapet på en pressekonferanse i dag var at Fillon føler seg dårlig behandlet, ikke at han kaster inn håndkleet, slik det på forhånd ble spekulert i); i USA får Barack Obama rekordhøye 65 millioner dollar for å skrive sine memoarer, og i et nytt eksempel på internetts sårbarhet ble tusenvis av apper og nettsteder i går satt ut av funksjon på grunn av nedetid hos Amazons populære skylagringstjeneste.
Ellers: ANKER ETTER NEDERLAG: Staten får medhold i anken mot Anders Behring Breivik. Lagmannsretten mener 22. juli-terroristen ikke ved noe tilfelle har vært utsatt for umenneskelig eller nedverdigende behandling, slik tingretten ga Breivik medhold i i fjor. Lagmannsretten skriver i dommen at Breivik fortsatt er så farlig at isolasjon er nødvendig, og at tiltak som er iverksatt for å minske faren for skader fungerer bra. Breiviks advokat tar nå saken videre til Høyesterett: «Det er en veldig grundig og seriøs dom som tar alle temaene vi har reist opp til grundig behandling. Vi ønsker å bryte den isolasj...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.