Oppdater deg på fem minutter: De 8 viktigste nyhetene fra helga

SYRIA: Israelske styrker – på forespørsel fra USA og en rekke europeiske land – har evakuert omlag 800 hjelpearbeidere fra organisasjonen Hvite hjelmer fra Syria fordi det var ventet at de kom til å bli mål for syriske styrker på frammarsj i Quneitra-provinsen. Det er ventet at syrerne vil få asyl i blant andre Storbritannia, Tyskland og Canada. (DW) USA: President Donald Trump trappet natt til mandag opp krigsretorikken mot Iran med en twittermelding i blokkbokstaver (se nedenfor), som svar på at president Hassan Rouhani søndag uttalte at USA for alltid vil angre hvis landet «leker med løvens hale» og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.