Onsdag 27. april på tre minutter: Telenor-ansatt i Vimpelcom luktet korrupsjon og Sverige nedjusterer asylsøkertall

(Skjermdump: Fox News)
Vi er spent på hvor mange internasjonale skandaler Trump kan utløse med kveldens tale. Ellers:   Citius, altius, fortius Amnesty slår alarm om ultravoldelig brasiliansk politi i forkant av OL i Rio om noen måneder. Ifølge menneskerettighetsorganisasjonen tok politifolk livet av 645 mennesker bare i fjor, hvorav 307 i Rio alene. Det er i hovedsak i gjengbekjempelse i favelaene politiet stadig oftere skyter først og spør etterpå. Det ligger an til interessante idrettsleker – i et land i kraftig resesjon, der presidenten er i ferd med å stilles for riksrett akkompagnert av gateopptøyer, parallelt med bekjempelsen av Zika-viruset og altså […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.