Onsdag 11. mai på tre minutter: Frp-politiker ber journalist «Reis, reis te hælvete» og den britiske dronningen var «very rude»

Hotellstreiken trappes ytterligere opp, og i natt kan det bli NRK-streik. (Ingen skjønte alvoret før det ble kjent at Skam kan bli rammet) Ellers:   Reis, reis te hælvete Nestleder Johnny Olaussen i Finnmark Frp har et par ting han skulle ha sagt til Finnmarken-journalisten Alf Helge Jensen. «Du kan ryke så langt te helvete som det over hodet er mulig å reise, å etter det kan du fortsette», skriver Olaussen blant annet, i det spektakulære Facebook-innlegget. Politikeren kaller journalisten «en jævla uærlig idiot», «lygende løpegutt» og ber ham om å «Reis, reis, reis te hælvete!». Olaussen uttaler følgende til avisa […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.