Nynazist i «Nordisk motstandsbevegelse» siktet for dødsvold og bombemann i New York drev restaurant

Carl I. Hagen mener Erna Solberg «faller sine statsråder i ryggen»og «ydmyker Frp-statsrådene i saker som er viktige for Frp», i Moskva var valgdeltagelsen nede i 28 prosent, og Ubaydullah Hussain er tiltalt for verving av fremmedkrigere til IS i Norge . Ellers: Nynazist siktet for dødsvold 28 år gamle Jimi Joonas Karttunen døde fredag på sykehus av hodeskader, etter at han forrige lørdag skal ha blitt utsatt for vold fra en eller flere nynazister i «Den nordiske motstandsbevegelsen»under en markering i Helsingfors. Karttunen var trolig mannen som ble liggende blodig på bakken i et sammenstøt som ble filmet av høyreekstremistene og lagt ut på Youtube i etterkant. «På grunn av banning, rop og trusler ble en av våre aktivister tvunget til å avgi en rask disiplinering», skrev den finske fløyen av høyreekstremistene på nettet i etterkant, ifølge Hufvudstadsbladet. (Omfattende dekning av saken her) Nynazisten som er pågrepet i saken har et langt rulleblad, skal være kjent som fotballhooligan, og er samme person som søkte politiet om tillatelse til markeringen i Helsingfors. «Den nordiske motstandsbevegelsen» har også noen titalls medlemmer i Norge, men de fleste av dem var forrige helg i Telemark for å drive nærkamptrening, planlegge å «knuse homolobbyen» og lære om kryptert k...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.