Eks nynazist-kjenning pågrepet for Maridal-drapet, + gladsak om vitenskap og abort

Her er et konsentrat av ukas begivenheter. Vil du ha det rett i innboksen? Enkel påmelding her GOD FISK FRA TRUMP: Vi kommer ikke utenom Donald Trump denne uka heller. Den amerikanske presidenten satte landet sitt på hodet på tvers av politisk tilhørighet med sine uttalelser på pressekonferansen etter møtet med Russlands president Vladimir Putin. Da han på spørsmål fra amerikanske journalister om han tror mest på egen etterretning eller Putin i spørsmålet om russisk innblanding i presidentvalget i 2016, svarte han at han har tiltro til begge parter. Han sa han ikke kunne se hvorfor det skulle være Russland som blandet seg. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.