Nyhetssveip tirsdag 23. februar: Frp støtter Odins soldater og Trump vil denge demonstranter

Det ligger an til flere friske politiske debatter i dag. Her er noe av det viktigste tirsdag 23. februar:   Frp støtter «Odins Soldater» Jan Arild Ellingsen (Frp) i justiskomiteen gir ros til innvandringsmotstanderne som for tida «patruljerer» flere norske byer i svarte uniformer nattestid etter inspirasjon fra en finsk nynazist. Frp regner «Odins soldater» som «et positivt bidrag». «Fremskrittspartiet gir selvfølgelig ikke noen ubegrenset tillit til Odins soldater, men det er altså sånn at vi tidvis har et bybilde som ingen ønsker seg, hvor det begås kriminalitet og det begås andre handlinger vi ikke ønsker oss og der politiet ikke har […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.