Nyhetssveip tirsdag 15. mars: Det du ikke fikk med deg i skyggen av Breivik-rettsaken

Tre minutter, så er du oppdatert på blant annet KrFs nye kontantstøtte-utspill, opptakten til nattas Trump-parade og lyspunktet i Syria. (Dette er en versjon av eposten mange hundre lesere får direkte i innboksen hver formiddag. Meld deg på her!)   Det er litt seigt å skrive nyhetsbrev med Skien-rettssaken på øret (ABB preger forsidene på internasjonale nettaviser etter å ha startet dagen med nazihilsen), men vi prøver:   Putins uventede retrett Russland etterlater Assad i langt større grad til seg selv etter gårsdagens plutselige kunngjøring om at russiske styrker trekkes ut fordi «hovedmålsetningene“ i Syria er oppnådd. Det skjedde samtidig som de indirekte fredsforhandlingene i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.