Nyhetssveip onsdag 30. mars: Norsk imam blir omsider kalt inn på bønneteppet og Aftenposten-spaltist idioterklæres

God ettermiddag! Her er noe av det vi synes er mest interessant i dag:   Kalt inn på bønneteppet Nehmat Ali Shah, hovedimam ved Norges viktigste moské, Jamaat-e Ahl-e Sunnat på Grønland i Oslo, brukte påska til å på nytt hylle den islamistiske attentatmannen Mumtaz Qadri, denne gang ved å holde appell under en anti-blasfemi-demonstrasjon i Pakistan.Nå blir den konservative imamen kalt inn på teppet til moskéstyret, om man skal tro forstander Ghulam Sarwar, som uttaler at moskeen tar avstand fra Qadri-støttemarkeringene. Shah er en nøkkelperson i mangeårige maktkamp ved Jamaat E-Ahle-Sunnat, konflikter som i 2014 resulterte i at imamen ble forsøkt drept […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.