Nyhetssveip onsdag 2. mars: Norske biler får drivstoff fra palmeolje og demagogen Trump surfer videre

Oppdater deg etter supertirsdagen - og andre viktige saker. For oss tv-seere var det kanskje ikke seierstalene fra presidentkandidatene som var det mest minneverdige i USA i natt, men denne intense ordvekslingen om Ku Klux Klan og Trump i CNNs kommentatorpanel midt i stemmeopptellingen:   Heated moments between @Jeffjlpa1 & @VanJones68 on race & the 2016 campaign. #SuperTuesday https://t.co/y2bfIh4C1lhttps://t.co/mFe0WWAZIJ — Anderson Cooper 360° (@AC360) March 2, 2016 Palmeolje-avfall på tanken Etter et forsøksvis klimavennlig stortingsvedtak om å å blande inn mer biodrivstoff i bensin og diesel, er situasjonen i realiteten at norske bilister kjører rundt på PFDA, et biprodukt fra palmeoljeproduksjon […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.