Nyhetssveip onsdag 16. mars: Færre asylsøkere enn forventet og Jesus vs. kjemi 0 – 1

(Foto: US Navy / Wikimedia)
(Dette er en versjon av eposten mange hundre lesere får direkte i innboksen hver formiddag. Meld deg på her!)   Færre asylsøkere UDI-direktør Frode Forfang opplyser at det vil komme langt færre asylsøkere til Norge i år enn worst case-scenarioet på 60 000 som norske myndigheter så langt har operert med. Samtidig mener Forfang at en avtale mellom EU og Tyrkia vil gi færre flyktninger til Europa, men flere til Norge og store svingninger over tid hvis skandinaviske grensekontroller tas ned, skriver DN.   Hundrevis prøvde elvekryssing Tilstandene på grensa mellom Hellas og Makedonia er uoversiktlig. I går ble flyktninger og migranter […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.