Nyhetssveip onsdag 10. mars: 22 000 IS-krigere kan være avslørt – flere fra Nord-Europa

(Faksimile: SKY NEWS)
Oppdater deg også på den norske imamen som støtter blasfemidrap. Pluss en pinlig rettelse.Dette er noe av det viktigste å få med seg i dag: IS-skup uten sidestykke Detaljer om 22 000 IS-krigere fra Europa, Midt-Østen, Nord-Amerika og andre regioner kan være avslørt gjennom en lekkasje fra en avhopper. Sky News publiserer i dag materiale fra et gigantisk «medlemsregister» av selvutfylte skjemaer der jihadistene har ført opp både hvem som rekrutterte dem, hvilken reiserute de har brukt til Syria/Irak, alias, familiemedlemmer og kontaktinformasjon. Dokumentene havnet hos tv-stasjonen via en minnepinne fra en desillusjonert IS-mann kalt «Abu Hamed» som hevder han stjal […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.