Nyhetssveip mandag 22. februar: – Toppledelsen i politiet «navlebeskuende og arrogant»

Foto: Politidirektoratet

Det har skjedd mye i helga, og vi forsøker å oppdatere deg mandag 22. februar 2016. (PS: Hadde du abonnert (gratis), så ville du fått nyhetsbrevet rett i innboksen din i morges.)  

Dolker Cameron i ryggen

London-ordfører og statsministerspire Boris Johnson kunngjorde i går at han nå støtter nei-sida - og dermed går imot partifellen David Cameron - forut for folkeavstemningen om EU i juni. Sistnevnte ble varslet i en tekstmelding bare minutter før Johnsons «spontane» pressekonferanse. Johnson avviser at den egentlige motivasjonen er å berede grunnen for å bli partileder. Nyheten om hans støtte til «Brexit» fikk det britiske pundet til å stupe i kurs i morges.  

Heier fram angrep på asylmottak

Beboere i nabolaget jublet, applauderte og kom med «nedsettende» kommentarer da et planlagt asylmottak i den tyske byen Bautzen sto i full fyr i går. Flere personer prøvde også å hindre brannvesenet i slukkingsarbeidet, ifølge politiet. Den antatte ildspåsettelsen skjedde bare tre dager etter at en mobb som ropte «dra hjem» og «vi er folket» blokkerte veien for en buss full av vettskremte flyktninger på vei til et mottak - også det i delstaten Sachsen øst i Tyskland.    

Nye kvinnehistorier i politiledelsen

Opprøret mot toppledelsen i Politidirektoratet (POD) fortsetter.«Politid...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.