Nyhetssveip mandag 22. februar: – Toppledelsen i politiet «navlebeskuende og arrogant»

Foto: Politidirektoratet
Det har skjedd mye i helga, og vi forsøker å oppdatere deg mandag 22. februar 2016. (PS: Hadde du abonnert (gratis), så ville du fått nyhetsbrevet rett i innboksen din i morges.)   Dolker Cameron i ryggen London-ordfører og statsministerspire Boris Johnson kunngjorde i går at han nå støtter nei-sida - og dermed går imot partifellen David Cameron - forut for folkeavstemningen om EU i juni. Sistnevnte ble varslet i en tekstmelding bare minutter før Johnsons «spontane» pressekonferanse. Johnson avviser at den egentlige motivasjonen er å berede grunnen for å bli partileder. Nyheten om hans støtte til «Brexit» fikk det britiske pundet […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.