Nyhetsbrev: Trumps siste debattsjokk, oljebransjens fall i 2020 og Frp om sprit vs. heroin

Angrepet på demokratiet At Hillary Clinton hadde sin beste debatt i hele valgkampen og Trump hadde sine verste øyeblikk, har neppe noe å bety for det rimelig avklarte styrkeforholdet i sluttspurten. (Se hele debatten her, eller tekstversjon med faktasjekk her). Men det rystet amerikansk politikk i natt at republikanernes presidentkandidat åpnet for å bestride valgresultatet når han taper i november.  «What I'm saying is that I will tell you at the time. I'll keep you in suspense. OK?», svarte Trump på moderatorens andre forsøk på å få ham til anerkjenne fredelig maktskifte som omforent demokratisk spilleregel. Selv om konspirasjonsteoriene om «valgjuks» og «rigging» av prosessen stilte resten av debatten helt i skyggen, var det nok av andre ting å ta av.
  • To minutter før slutt lente Trump seg inn i mikrofonen, mens Hillary snakket, og kalte henne «such a nasty woman». (En halvtimes tid etter at han hadde erklært at «Nobody has more respect for women than I do»).
  • I løpet av valgjuks-ordflommen slo han fast at Hillary aldri burde hatt lov til å stille til valg. (På grunn av epostserver-saken)
  • Trump slo fast at slage...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.