Nyhetsbrev: Trump gjorde hemmelig business på Cuba under embargoen og Sudan dreper barn med kjemiske våpen

Foto: AMNESTY INTERNATIONL
TV 2 skal nedbemanne nær 180 årsverk (hvorav 23 i nyhetsavdelingen) og har ennå en «overtallighet» på 113, Jens Stoltenberg beskriver maktkampen med Thorbjørn Jagland i selvbiografien som slippes i morra, Labour-topper river seg i håret over at partiet ennå har et antisemittisme-problem, og presidentkandidat Gary Johnson klarte ikke å nevne én beundringsverdig statsleder i verden. Ellers: Gasser barn i Darfur Sudanesiske myndigheter har etter alt å dømme brukt kjemisk krigføring mot sin egen befolkning i Jabel Merra, en avsidesliggende del av Darfur der flere enn 171 landsbyer har blitt helt eller delvis ødelagt av krigføringen bare i år. Det er Amnesty International som har samlet dokumentasjon og øyenvitneskildringer som indikerer at 200-250 mennesker, mange av dem barn, er døde som følge av minst 30 antatte sennepsgass-bombinger - det siste så seint som 9. september. (Hele rapporten her) I tillegg til de døde strever overlevende med pusteproblemer, store blemmer i huden, synsskader og blodig oppkast uten å ha tilgang til medisinsk behandling. Hemmelig kommunist-business Whoa: Et av Donald Trumps selskaper gjorde i 1998 forretninger på komm...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.