TV 2 skal nedbemanne nær 180 årsverk (hvorav 23 i nyhetsavdelingen) og har ennå en «overtallighet» på 113, Jens Stoltenberg beskriver maktkampen med Thorbjørn Jagland i selvbiografien som slippes i morra, Labour-topper river seg i håret over at partiet ennå har et antisemittisme-problem, og presidentkandidat Gary Johnson klarte ikke å nevne én beundringsverdig statsleder i verden. Ellers:


Gasser barn i Darfur

Sudanesiske myndigheter har etter alt å dømme brukt kjemisk krigføring mot sin egen befolkning i Jabel Merra, en avsidesliggende del av Darfur der flere enn 171 landsbyer har blitt helt eller delvis ødelagt av krigføringen bare i år. Det er Amnesty International som har samlet dokumentasjon og øyenvitneskildringer som indikerer at 200-250 mennesker, mange av dem barn, er døde som følge av minst 30 antatte sennepsgass-bombinger - det siste så seint som 9. september. (Hele rapporten her) I tillegg til de døde strever overlevende med pusteproblemer, store blemmer i huden, synsskader og blodig oppkast uten å ha tilgang til medisinsk behandling.
Hemmelig kommunist-business
Whoa: Et av Donald Trumps selskaper gjorde i 1998 forretninger på kommunistiske Cuba, med Trumps kjennskap, stikk i strid med den amerikanske handels-embargoen, ifølge Newsweek. Minst 68 000 dollar ble ifølge magasinet sluset gjennom et konsulentfirma som brukte et veldedighetsprosjekt for å få transaksjonene til å framstå som lovlige i etterkant. Formålet skal ha vært å berede grunnen for kasinohotell-virksomhet på Cuba i fall daværende president Bill Clinton kom til å fortsette oppmykningen av restriksjonene. Sju måneder seinere gjorde Trump sitt første, spede presidentkandidat-forsøk, der en del av lanseringen var å gjøre seg lekker for eksilkubanere i Miami ved å si at han aldri kom til å bruke penger i landet før Fidel Castro var fjernet.