Nyhetsbrev torsdag 8. februar: «Alt-right» knyttes til 17 drap i fjor + politiet vil tiltale Israels statsminister

Theresa May lover å «nedkjempe sosialismen» og mener Jeremy Corbyn er en del av den populistiske bølgen som hjemsøker verden. Ellers: DØDELIG MERKEVARE:  Den antirasistiske tankesmien The Southern Poverty Law Center (SPLC) kom med en ny rapport i går der de mener gjerningspersoner bak hele 43 drap (og 60 skadde) kan knyttes til den såkalte alt-right-bevegelsen, med 2017 -  17 aktuelle drapsofre og 43 skadde - som det desidert mest voldelige enkeltåret. Oversikten vil være sterkt omstridt, all den tid det ikke finnes noe «medlemskap» i alt-right eller uttalelser fra myndighetene som knytter gjerningspersonene til den løst defi...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.