Nyhetsbrev torsdag 7. juni: Støre mener Solberg «sminket» terrorsak og Trump sutrer over G7-møtet før avreise

DÅRLIG STEMNING: Det brygger opp til mildt sagt svett fellesfotografering og anstrengt småprat i korridorene på G7-toppmøtet i Charlevoix i Canada i morra og lørdag, der Donald Trump altså har gått inn for handelskrig med halve forsamlingen, er i konflikt om Iran-sanksjoner med de fleste, og ser ut til å ha like lite til overs for en del av de andre statslederne som de har for ham. Washington Post bidrar i dag med lekkasjer fra Det hvite hus der Trump de siste dagene skal ha gruet seg til å dra, blant annet fordi han heller vil handels-hevne seg på Justin Trudeau enn å møte ham, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.