Nyhetsbrev torsdag 5. september: Boris-bror går av midt i Brexit-kaoset + Pompøs kritikk av NRK og «Folkeopplysningen»

CHICKEN GAME: Storbritannias statsminister startet dag fem i en allerede passe tøff uke med å se sin egen bror næringsministeren gå ut av regjeringsapparatet fordi han «slites mellom familielojalitet og nasjonens interesser». «Boris Johnson utgjør en så stor trussel at ikke engang hans egen bror stoler på ham», repliserte Labour noen minutter senere. Opprørerne som allerede tirsdag ble kastet ut av Det konservative parti for illojalitet, sørget i går kveld for et stemmetall som i utgangspunktet tvinger Boris Johnson til å be EU om en ny Brexit-utsettelse til over årsskiftet, på tvers av alle løftene om 31. oktober. Johnson svarte med å fremme nyvalg, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.