Nyhetsbrev torsdag 30. august: Hoksrud ny statstråd + nye nazistavsløringer i Sverigdemokratene

SØVIKNES OG SOLVIK-OLSEN UT: Statsministeren varsler endringer i regjeringen fredag, og henholdsvis Dagens Næringsliv og Dagbladet har fått bekreftet noen av dem: Ketil Solvik-Olsen (Frp) forsvinner ut av regjeringen og sier i et intervju med Dagbladet at han skal flytte til USA der kona har fått jobb. Terje Søviknes (Frp) går av som statsråd, visstnok fordi han ønsker å gå tilbake til lokalpolitikken, ifølge DN. Stortingsrepresentant Kjell-Børge Freiberg (Frp) blir ny olje- og energiminister etter Søviknes. Dagens landbruksminister Jon Georg Dale (Frp) overtar samferdselsdepartementet fra Solvik-Olsen. Bård Hoksrud (Frp) blir landsbruksminister etter Dale. I går ble det kjent at helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) har søkt fylkesmann-stillingen i Rogaland,  som er ledig fra november, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.