Nyhetsbrev torsdag 3. mai: Ordfører i video-konfrontasjon med Listhaug + Trump vedgår hysjpenger

Norges bank holder renten uforandret. Ellers: – MANIPULERT: Det russiske sikkerhetspolitiet FSB anklager Frode Berg for å ha vært på minst fem oppdrag i Russland som del av en etterretningsoperasjon for å stjele hemmeligheter om Nordflåten, skriver VG, som har gjennomgått de konkrete reisene i detalj basert på Bergs Facebook-profil. I et summarisk rettsmøte ved Lefortovo-domstolen ble det i formiddag klart at nordmannen blir holdt fengslet i nye tre måneder. Samtidig kommenterte han selv hva hans befatning med den norske E-tjenesten besto i: De manipulerte meg. De snakket meg rundt og lurt til å gjøre noe jeg ikke hadde lyst til å gjøre (...) Jeg ble bare bedt om...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.