Nyhetsbrev torsdag 28. mars: Åtte ganger «nei» + VG får enda mer kritikk + Nytt trusselbrev

NEI. NEI. NEI. NEI. NEI. NEI. NEI. NEI: Theresa May varslet i går at hun lover å gå av dersom hennes fremforhandlede brexit-avtale med EU får flertall i Underhuset («her final desperate card to tame the Brexit rebels», ifølge The Guardian). Lovnaden førte umiddelbart til at flere tory-politikere - som tidligere har bidratt til å stemme ned Mays forslag to ganger - uttrykte støtte til avtalen (samtidig som de mest ihuga brexit-tilhengerne fortsatt ikke lar seg rikke).

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.