Nyhetsbrev torsdag 24. oktober: Nærmer seg Halloween-Brexit + Menneskehandel-ofre var fra Kina

SNART HALLOWEEN: Hvem skal redde Boris? Statsministeren har to valg, ifølge The Guardian: Forsøke å tvinge sin fremforhandlede EU-avtale gjennom i parlamentet, noe som mildt sagt blir vanskelig. Eller risikere sin egen posisjon og styre direkte mot nyvalg før jul, noe som krever 2/3-flertall og dermed Labours støtte.   Johnsons avtale gikk forbi første hinder tirsdag, da de overordnede prinsippene ble vedtatt med 329 mot 299 stemmer. Men de folkevalgte skrotet deretter statsministerens forslag til en svært hektisk tidssplan for den videre behandlingen, som blant annet innebærer votering over tilleggsforslag og endringer. Et møte mellom Johnson og Labour-leder Jeremy Corbyn førte ikke fram onsdag. Statsministeren har nå sagt […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.