Nyhetsbrev torsdag 22. mars: Trond Giske i Acer-opprør + Trump vil banke opp Joe Biden

Mark Zuckerberg sier unnskyld og er villig til å la seg grille i en kongresshøring om Facebook som nyttig idiot eller medhjelper for datatyvene i Cambridge Analytica. Ellers: GISKE-OPPRØR: Det er verdt å følge debatten om EUs tredje energimarkedspakke (inkl. Acer) i Stortinget i ettermiddag, der SV, Sp (som vil ha utsettelse) og Rødt (folkeavstemning) kommer til å kjølhaleArbeiderpartiet så godt de kan for avtalen med regjeringspartiene og MDGsom banker godkjenningen igjennom.Vi legger trolig ut stortingets direktefeed på Facebook i 14-tida. Tirsdag - i skyggen av Listhaugs avgang - kom Trond Giske på banen mot Jonas Gahr Støre i saken, der også partisekretær Kjersti Stenseng er på nei-sida (men har holdt en lav profil). «Etter mitt syn er energipolitikken et område hvor vi har viktige nasjonale interesser å ivareta, og hvor en energiunion i EU kan passe dårlig for oss. Derfor stemte jeg mot å gå inn i dette, og at vi avventer og ser hvordan energiu...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.