Nyhetsbrev torsdag 18. oktober: Frp-Keshvari risikerer fengsel ved straffesak + Giske-intrigene i den nye Ap-boka

Få dette nyhetsbrevet rett i innboksen alle hverdager! Enkel påmelding her SVINDLET STORTINGET: Etter å ha blitt avslørt av Aftenposten, ser Frp-profilen Mazyar Keshvari ut til å innrømme å ha fått store pengebeløp fra Stortinget basert på falske reiseregninger. I så fall risikerer han fengselsstraff i tillegg til konsevensene for den politiske karrieren. (Ut fra straffenivået går grensa for ubetinget fengsel omtrent på 100 000 kroner, det er ennå uklart hvor mye Keshvari vedgår å ha svindlet til seg). Etter å ha fått innsyn i stortingsrepresentantenes reiseregninger, avdekket Aftenposten at Keshvari siden høsten 2016 har  levert en lang rekke refusjonskrav for kjøre- og kost-godtgjørelser for reiser han […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.