Nyhetsbrev torsdag 18. januar: Rotevatn vs. Listhaug + Trumps «fake news»-prisutdeling

God formiddag! BLÅGRØNT SKIFTE:
  • Sveinung Rotevatn (V) - som blant annet har beskyldt Sylvi Listhaug for «rått, politisk spel» og «berre spinn», er statssekretær-utnevnelsen i justisdepartementetr alle kommer til å følge med på framover. –  Nå snakker vi om en ny regjering og en ny, felles politikk, sa han i går.
  • NTB påpeker at Venstre skilte lag med regjeringspartnerne Høyre og Frp ved den aller første anledning da Stortinget behandlet forslag om asylreturer i dag.
  • Statssekretær Rebekka Borsch (V), som skal jobbe for forskning- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V), ble den som fikk mest tyn for å møte seg selv i døra i går. «En stemme på meg er en stemme mot Frp»skrev hun i august i fjor.
  • Nevnte justis- beredskaps- og innvandringsminister Sylvi Listhaug var, selvsagt, den eneste statsråden som stilte med et spisset utspill allerede på nøkkeloverrekkelsen - om «monstrene på nettet» som begår overgrep mot barn
  • Statsminister Erna Solberg måtte på gårsdagens store pressekonferanse etter paraden på sl...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.