Nyhetsbrev torsdag 15. februar: Skandalepresident går av + «Norges dyreste kjøkkeninngang» blir enda dyrere

Du vet den byggingen de driver med rundt Stortinget, som holdt på å felle stortingspresidenten i fjor og som Michael Tetzschner (H) har kalt «Norges dyreste kjøkkeninngang» (men som i anstendighetens navn omfatter totalrehabilitering av en svær bygård i tillegg til en underjordisk tunnel og et nytt postmottak)? Vel, det blir enda dyrere. Offisielle tall kommer seinere i dag, men etter det Dagens Næringsliv kjenner til må norske skattebetalere belage seg på å bruke ytterligere 100 millioner på byggeprosjektet. Totalkostnaden, som i 2015 var anslått til 1,1 milliarder, vil dermed overstige 2 milliarder kroner og må trolig ha ekstrabevilgninger i revidert statsbudsjett. Vil […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.