Nyhetsbrev torsdag 14. juni: Politisjef sier Listhaug visste, og USA lover betydelig avrustning innen 2,5 år

HVA VISSTE LISTHAUG? Etter VGs store Young Bloods-avsløring, der det heter at den kriminelle gjengen med «sterke bånd til kriminelle nettverk på Vest-Balkan» har fått befeste sin posisjon de siste ti årene og nå «holder drabantbyen Holmlia i Oslo i sitt jerngrep», har debatten handlet om hvem som er ansvarlig for utviklingen. Tidligere justisminister Sylvi Listhaug (Frp) mener politiet «dysset ned en del av disse problemene og insistert på at de har kontroll» da hun satt i departementet, men får svar av politimester Hans Sverre Sjøvold: – Jeg vil nøye meg med å si at Listhaug på flere møter da hun var statsråd fikk presentert […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.