Nyhetsbrev torsdag 11. april: Assange arrestert + Sort hull (altså brexit) + Refser Bannon-kritikere

SISTE: Britisk politi har arrestert Wikileaks-gründeren Julian Assange (47) ved Ecuadors ambassade i London, der australieren har hatt tilhold siden 2012. Ecuador har trukket tilbake 47-åringens asylstatus, skriver politiet i en pressemelding, mens Ecuadors president for få minutter siden skal ha kunngjort det samme. NY DEADLINE: Statsminister Theresa May har akseptert en ny brexit-utsettelse til 31. oktober, med muligheten til å forlate unionen tidligere dersom det britiske parlamentet blir enige om en måte å gjøre det på. Det ble klart etter seks timer debatt mellom EU-landene i går kveld (der Macron argumenterte for en kort forlengelse, mens Merkel ville gi mer tid). May ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.