Nyhetsbrev torsdag 1. mars: FBI koblet inn i fredspris-mysteriet + Putin viste video av nytt atomvåpen

OPPRUSTNINGS-PROPAGANADA: Vladimir Putin viste fram video og animasjoner av to nyutviklede atomvåpen-systemer under en tale direktestendt på riksdekkende tv-kanaler i dag. Beskjeden til USA var at Russlands nye «uovervinnelige» missiler og torpedoer er i stand til å utmanøvrere såkalte rakettskjold (koordinert overvåkning og nedskyting av missiler) og nå hvor som helst i verden. Putins utspill kommer fire uker etter at Pentagon kunngjorde sin nye strategi for mindre og mer håndterlige atomvåpen (noe ekspertene frykter vil senke terskelen for førstegangsbruk). – Jeg vil si til dem som har prøvd å eskalere våpenkappløpet de siste 15 årene for å få unilaterale fordeler overfor Russland, samt å innføre restriksjoner og sanksjoner - at forsøket på å stagge Russland har mislyktes, sa Putin i dag. Vil du heller få vår nyhetsoppdatering rett i innboksen? Meld deg på her! NOBELMYSTERIET: Nyheten om at noen - to år på rad - har stjålet identiteten til en amerikaner for å nominere Donald Trump til Nobels fredspris, skaper selvsagt oppmerksomhet også i USA. Oslopolitiet bekrefter overfor 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.