Nyhetsbrev torsdag 1. februar: Blir Ap strengere enn Frp? + Vil flytte 5000 norske arbeidsplasser

  • Korrigering: I versjonen som ble sendt ut på e-post torsdag, skrev vi at statsministeren møter Jens Stoltenberg torsdag, som er feil. Det skjer på mandag.
Siste: Over 4700 årsverk er berørt når et regjeringsoppnevnt ekspertutvalg nå foreslår å legge ned fem direktorater og flytte arbeidsplassene til fylkeskommunene. HVEM ER STRENGEST I LANDET HER: Interessant debatt på Politisk kvarter i morges, om det for øyeblikket er mulig å se forskjell på innvandringspolitikken til Sylvi Listhaug (Frp) og Arbeiderpartiets Masud Gharahkhani (som framstår som spydspiss i Aps innstrammings-strategi etter valgnederlaget). Mens Frp mener Ap bare kopierer Fremskrittspartiets forslag, sier Gharahkhani at Frp er «store i kjeften» men ikke følger opp for eksempel Aps ønske om ny lovgivning mot søskenbarnekteskap og arrangerte ekteskap. Ap-politikeren 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.