Nyhetsbrev tirsdag 6. november: Trump «advarer» om valgfusk + Solberg får massiv kritikk i abortsaken

Få dette nyhetsbrevet rett i innboksen alle hverdager! Enkel påmelding her VALGDAG I USA! Det vil si, det skjer ikke stort før de første valglokalene på østkysten stenger ved midnatt norsk tid, men da begynner det å komme resultater fra reell opptelling, og det drar seg til med en drøss viktige distrikter klokka 01 og 02 (da Texas stenger). Valgdeltagelsen kan lede til overraskende resultater. I 2014 var den på bare 36 prosent, men i år har opp mot 40 millioner velgere forhåndsstemt og flere delstater har passert forrige mellomvalgs totale stemmetall før valgdagen. Følg oss på Twitter så skal vi lenke til de beste opptellings- og analyse-nettstedene etterhvert.      Ubehagelig avslutning på […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.