Nyhetsbrev tirsdag 6. mars: Erna kjefter opp «nettroll på ytterste høyre» + Russisk spion forgiftet i Storbritannia

Olemic Thommessens skjebne er fortsatt uavklart etter redegjørelsen om byggeskandalen i Stortinget i formiddag -  Knut Arild Hareide (KrF) avventer behandlingen i finanskomiteen og Høyre stiller seg foreløpig bak stortingspresidenten. Ellers: OM MENN OG MANNFOLK: Statsminister Erna Solberg tar Sumaya Jirde Ali kraftfullt i forsvar i Klassekampen i dag«Det er helt uakseptabelt at Sumaya utsettes for negativ sosial kontroll fra nettroll på ytterste høyre. Med det mener jeg at de gjennom sin aggressive oppførsel har lyktes med å midlertidig tvinge henne til taushet. (...) «Negativ sosial kontroll er alltid uakseptabelt. Det er et paradoks at norske mannfolk/menn som klager over æreskultur i innvandrermiljøer, utøver en minst like streng sosial kontroll – bare med andre virkemidler», skriver hun. Unge Høyre-leder Sandra Bruflot spisser kritikken direkte mot mannen som startet kampanjen mot Jirde Ali på , Helge Lurås. – Han tek heile høgresida til inntekt for sitt syn. Til...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.