Nyhetsbrev tirsdag 30. oktober: Norsk statsborger tatt for attentatplan i Danmark + Trump bruker militæret i valgkampen

Få dette nyhetsbrevet rett i innboksen alle hverdager! Enkel påmelding her – IRAN PLANLA ATTENTAT I DANMARK, NORDMANN INVOLVERT: En norsk statsborger med iransk bakgrunn er pågrepet for å ha vært en del av attentatplaner mot eksil-iranere i Danmark, iverksatt av Irans etterretningstjenste. PST i Norge har bistått i etterforskningen. Pågripelsen har blitt holdt hemmelig siden 21. oktober, men mannen er nå varetektsfengslet. Ifølge den danske sikkerhetstjenesten PET forelå det etterretning om at navngitte personer i Arab Struggle Movement for the Liberation of Ahwaz (ASMLA) bosatt i Danmark, skulle drepes. «Det er en svært usedvanlig og svært alvorlig sak når Irans etterretningstjeneste planlegger et drap i Danmark. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.