Nyhetsbrev tirsdag 30. januar: PST om høyreekstremister + sikkerhetsrisikoen Leirstein

Vi har to saker ute i dag om PSTs offentlige sikkerhetsvurdering av det høyreekstreme miljøet i Norge, og en sak om hvorfor en millionby før vinteren er over trolig må stenge vannet til folk for aller første gang. Først: I morges møttes alle partiene til Metoo-møte. Nytt siden sist: Giskegate skal bli vinnersak for Ap, ifølge Jonas Gahr Støre. Fra selve møtet har det kommet lite. Da partilederne kom ut var alle enige om at det hadde vært en fin tur. Formålet var å utveksle erfaringer med partienes saker det siste halvåret. Jonas Gahr Støre sier til Dagbladet og TV2 at han vil bruke erfaringene fra Metoo og Giske-saken til å løfte Arbeiderpartiet som likestill...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.