Nyhetsbrev tirsdag 29. januar: Boltons notatblokk + tysk eksos-tvil + britisk tro på europeisk kompromiss

Vil du få dette nyhetsbrevet rett i innboksen din på hverdager? Meld deg på her! UNNA VEI MED HUAWEI: Idet USA skal inn i handelsforhandlinger med Kina, tar amerikanske myndigheter ut tiltale mot den kinesiske teknologiselskapet Huawei. Selskapet anklages blant annet for å ha omgått sanksjonene mot Iran og for å ha stjålet forretningshemmeligheter. USA vil også søke å få utlevert Huaweis finansdirektør, som er under arrest i Canada. Selskapet nekter å ha gjort noe galt, og Kinas utenriksdepartement gikk i natt ut på statlig tv og anklaget amerikanerne for å ha politiske motiver for å «strupe en rettferdig og legitim forretningsdrift». I Europa, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.