Nyhetsbrev tirsdag 25. september: Löfven felt som statsminister + Hareide peker ut venstrekurs for KrF

Russland kjeftet på Norge i spionsaken ved å kalle inn ambassadøren på teppeti går, men det har egentlig ikke kommet fram noe nytt om siktelsesgrunnlaget mot Mikhail Botsjkarev etter den antatte snokingen på Stortinget. Ellers: NÅ ER KAOSET FORMALISERT: Stefan Löfven (S) ble som ventet felt som statsminister gjennom avstemningen i Riksdagen i morges, der han tapte 204-142 fordi Sverigedemokratene stemte med de borgerlige partiene. Det er ikke til hinder for at han kan gjøre comeback, og i praksis leder han nå en overgangsregjering fram til en ny er på plass. Formelt skal Riksdagens talsmann (stortingspresident), fra Moderaterna, nå ha samtaler med partilederne for å avklare hvem som skal spørres […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.