Nyhetsbrev tirsdag 23. oktober: Full fyr i KrF-teltet + Listhaug med lite sprengstoff i ny bok

Krf-leder Knut Arild Hareide.
ISTE KHASHOGGI-NYTT: Tyrkias president Recep Tayyip Erdoganvarslet tidligere i dag at han ville komme med «den nakne sannheten» om hva som faktisk skjedde med den regimekritiske, saudiske journalisten Jamal Khashoggi, men presidentens tale i Ankara inneholdt bare noen få nye detaljer:
  • Tre personer skal ha ankommet Istanbul fra Riyadh dagen før Khashoggi forsvant. Disse skal ha undersøkt en skog i et område ved den tyrkiske byen, noe som impliserer at de lette etter et sted hvor de kunne kvitte seg med journalistens kropp, skriver Martin Chulov, som er Midtøsten-redaktør for The Guardian.
  • Av de 18 personene som er arrestert i Riyadh, er 15 allerede utpekt som gjerningsmenn av tyrkiske myndigheter.
  • Erdogan nevnte for øvrig ikke at Tyrkia sitter på video- eller lydopptak av ugjerningen, noe som tidligere er blitt antydet.
  • I går kom det opplysninger om at Saud al-Qahtani, en nær støttespiller til den saudiske kronprinsen Mohammed bin Salman, skal ha gitt ordre og holdt oppsyn med drapet inne på konsulatet via Skype. Heller ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.