Nyhetsbrev tirsdag 20. mars: Nye avsløringer om Facebook + Listhaug hold pressekonferanse om å være kneblet

Antall dager siden fungerende justisminister Per Sandberg har lagt ut noe på Facebook: 4. WITCH HUNT! «Den siste uka har ytringsfriheten vært sterkt under press», sa Sylvi Listhaug - samtidig som hun kalte KrF «et parti helt uten ryggrad» og slo fast at Jonas Gahr Støre som statsminister ville vært «en katastrofe for landet». Det var noe helt eget å se en av landets mektigste personer hevde seg kneblet, på en pressekonferanse sendt direkte og ufiltrert av samtlige massemedier, før hun framstilte flertallet av Stortingets representanter som en trussel mot ytringsfriheten i Norge.  «Det har vært en ren heksejakt der målet har vært å kneble […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.