Nyhetsbrev tirsdag 18. september: Moderaterna varmer opp til SD-avtale + Åpen høring om overgrepsanklage i USA

SISTE: Legene i Berlin som nå behandler Pussy Riot-aktivisten Pjotr Verzilov, sier det er «høyst sannsynlig» at antagelsen om forgiftning stemmer. (Men det er uklart hvilket stoff han i så fall har blitt ustatt for).

  • Dette nyhetsbrevet kan du få gratis og reklamefritt rett i innboksen – klikk her!
POSITIVE TIL SD-STØTTE: Expressen har spurt 600 av Moderaternas politikere på alle nivåer om regjeringssamarbeid med SD, og fått til svar fra 324 av dem at partileder Ulf Kristersson nå bør ta makten i Sverige ved hjelp av forhandlinger med Sverigedemokratene. – En gang må dette ta slutt. Vi har ikke 18 prosent fascister i riksdagen. Selv om jeg er helt overbevist om at det finnes motbydelige sverigedemokrater, så er langt fra  alle det, sier den tidliger partilederen Ulf Adelsohn til avisa. BESKYLDT FOR FAVORISERING: Bråket rundt Utdanningsetaten i Oslo og byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) fortsetter. Nå er fokuset på en konflikt der etaten skal ha advart Thorkildsen mot å pålegge dem å gi oppdrag til hennes tidligere kolleger i Forandringsfabrikken. «Byråden har, til tross for faglige innspill, i budsjett og tildelingsbrev insistert på at Utdanningsetaten og skolene samarbeider med Forandringsfabrikken der hun selv arbeidet i nesten tre år», heter det i et av varslene sendt kommunens varslingsmottak, ifølge Minerva. Overf...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.