Nyhetsbrev tirsdag 18. september: Moderaterna varmer opp til SD-avtale + Åpen høring om overgrepsanklage i USA

SISTE: Legene i Berlin som nå behandler Pussy Riot-aktivisten Pjotr Verzilov, sier det er «høyst sannsynlig» at antagelsen om forgiftning stemmer. (Men det er uklart hvilket stoff han i så fall har blitt ustatt for). Dette nyhetsbrevet kan du få gratis og reklamefritt rett i innboksen – klikk her! POSITIVE TIL SD-STØTTE: Expressen har spurt 600 av Moderaternas politikere på alle nivåer om regjeringssamarbeid med SD, og fått til svar fra 324 av dem at partileder Ulf Kristersson nå bør ta makten i Sverige ved hjelp av forhandlinger med Sverigedemokratene. – En gang må dette ta slutt. Vi har ikke 18 prosent fascister i riksdagen. Selv om jeg er helt overbevist om at det […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.