Nyhetsbrev tirsdag 16. oktober: Oops, kidnapping ble drap, hevder Saudi-Arabia + Hareide uttaler seg om Resett-trolling

Få dette nyhetsbrevet rett i innboksen alle hverdager! Enkel påmelding her SORRY, SKULLE BARE KIDNAPPE: Saudi-Arabia kommer snart med en form for innrømmelse av at saudiske tjenestemenn drepte den regimekritiske journalisten Jamal Khashoggi i landets konsulat i Istanbul, om man skal tro prøveballongen/lekkasjen til CNN. Forklaringen? At planen «bare» var å bortføre ham til Saudi-Arabia, men at noe gikk galt underveis. (Historien strider delvis mot at det skal finnes lydopptak av at Khashoggi ble torturert, og at de antatte drapsmennene fra Riyadh angivelig hadde utstyr for å partere liket og skjule spor). Enda vanskeligere å tro på: At personene som utførte drapet ikke handlet på ordre fra regimet. Saudierne ser uansett […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.