Nyhetsbrev tirsdag 12. mars: Dansk politiker i spion-drama + «Vy» blir politisk

NYTT OM NAVN: Så bytter altså NSB og Nettbuss navn til Vy, noe som vil koste 280 millioner kroner over tre-fire år og allerede har resultert i et uoffisielt NM i Humor på sosiale medier (Kjetil Rolness lurer på hva som er galt med «Buss for tog», mens Eivind Trædal mener det nye navnet skal uttales «Huawei»).  For venstresiden er navnebyttet allerede politikk: «Det er et 135 år gammelt navn som nå går inn i historiebøkene bare fordi det ikke er tilpasset Høyre-regjeringens privatiseringsiver», skriver LO-leder Hans-Christian Gabrielsen på Facebook, mens Arbeiderpartiet i en pressemelding sl...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.