Nyhetsbrev tirsdag 11. september: Sju stemmer skiller i svensk mandat-thriller + USA truer internasjonale dommere

Dette er et nyhetsbrev som de fleste vil ha rett i innboksen i stedet. Meld deg på her!. DOMSTOLEN MÅ DØ: USA går til frontalangrep på Den internasjonale straffedomstolen (ICC), som vurderer tiltaler mot amerikanske soldater etter tortur av terrormistenkte i hemmelige fengsler i Afghanistan. Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver, John Bolton, holdt i går en tale der han kalte ICC en «trussel mot USAs selvstendighet og nasjonale sikkerhet» og truet med å straffeforfølge dommere som fører saker mot amerikanere. – Vi vil ikke samarbeide med ICC. Vi vil ikke gi noen form for bistand til ICC. Vi vil ikke bli en del av ICC. Vi vil la ICC dø på egen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.