Nyhetsbrev tirsdag 11. desember: Tybring-Gjedde om Hagens Putin-flørt + «Sosserna» mumler om nyvalg i Sverige

Vil du få dette nyhetsbrevet rett i innboksen hver dag? Meld deg på nå! RUSSLANDS BAKGÅRD: Carl I. Hagen (Frp) får i dag støtte av partifelle Christian Tybring-Gjedde etter at den tidligere Frp-lederen omfavnet Russlands narrativ om landets folkerettsstridige okkupasjonen av Krim-halvøya. Hagens utspill – på tvers av Frps utenrikspolitikk i regjeringen – kom i et intervju med RT (tidl. Russia Today), den mest utadrettede propagandakanalen i Kremls verktøykasse. (Se hele det halvtimelange intervjuet her). «Jeg mener Nato burde holde seg borte fra Russlands bakgård. Jeg forstår ikke hvorfor vi ikke kan akseptere at Russland tar Krim der det bor mange russere når folkeavstemninga på Krim viser at de ønsker å være […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.