Nyhetsbrev tirsdag 10. april: Dette er de kvinnelige norske kampsoldatene + Razzia hos vokteren av Trumps hemmeligheter

Det er snart et døgn siden president Trump antydet at han kom til å ta en beslutning «om 24 til 48 timer» om militær respons i Syria etter gassangrepet på sivile, men det er mulig han er mer opptatt av problemene på hjemmebane (se nedenfor). Ellers: «SÅ JÆVLA POLITISK KORREKT»: Denne må du få med deg. Tora Lind Berg i Filter har gjort et dypdykk i faktaene bak debatten om kvinner i Forsvaret, og har blant annet fått ut detaljerte tall som ikke har blitt offentliggjort før nå. (Hvor mange kvinnelige kampsoldater tror du det dreier seg om totalt i 2018, forresten?) Kanskje vel så interessant er intervjuene med fire kvinnelige soldater, som slett ikke av...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.