Nyhetsbrev: Spillet om regjeringskrise, utraderingen av Aleppo og den svenske statsministerens nazi-anklage

(Foto: Hvite hjelmer)
Dommedag med skuldertrekk En sykehuslege i Aleppo sammenlignet gårsdagens bombinger i byen med dommedag. «Hele verden er vitne til at Aleppo blir ødelagt, men ingen gjør noe for å stoppe det. Vi snakker om en by utmattet av fem år med krig, som ikke har fått nødhjelp siden juli da beleiringen startet – en by som blir utradert foran øynene våre», sier Carlos Francisco, Leger uten grensers leder for Syria. I går så Storbritannias utenriksminister Boris Johnson ut til å avvise en flyforbudssone som aktuelt på kort sikt, mensRussland avfeier Johnsons (og USAs) krav om gransking av krigsforbrytelser som «russofobisk hysteri». […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.