Nyhetsbrev: Russiske krigsskip i Østersjøen og tv-pastor kaller NRKs kilder «Judas»

Nyheten om store prisøkninger i Obamacare-helsereformen ville betydd trøbbel for Clinton hvis det ikke hadde vært for Trumps unike inkompetanse. De franske sosialistene har gitt opp Hollandeog Ulf Leirstein (Frp) kaller de streikende lokomotivførerene «en ren pøbelorganisasjon».  Ellers:

Øker spenningen i Norden Russlands maritime maktdemonstrasjon pågår nå også i Østersjøen.To russiske korvetter fra svartehavsflåten med langdistanseraketter som kan frakte atomvåpen ble i går kveld fulgt av flere fartøy fra den danske marinen da de passerte Storebælt. – Dette er jo ikke noe som bidrar til avspenning i regionen vår. Det påvirker alle landene rundt Østersjøen, sier Sveriges forsvarsminister Peter Hultqvist til Aftonbladet. NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg og flere EU-politikere kjefter samtidig på Spania, fordi NATO-landet ser ut til å ville la de russiske krigsskipene som er på vei mot Syria fylle drivstoff i Ceuta. Den spanske enklaven (på Afrika-siden av Gibraltarstredet) er regnet som en del av EU, men havnebyens status i NATO-sammenheng er u...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.