Nyhetsbrev: Russiske krigsskip i Østersjøen og tv-pastor kaller NRKs kilder «Judas»

Nyheten om store prisøkninger i Obamacare-helsereformen ville betydd trøbbel for Clinton hvis det ikke hadde vært for Trumps unike inkompetanse. De franske sosialistene har gitt opp Hollande, og Ulf Leirstein (Frp) kaller de streikende lokomotivførerene «en ren pøbelorganisasjon».  Ellers: (Dette er webversjonen av et nyhetsbrev du kan få rett i innboksen hver dag). Øker spenningen i Norden Russlands maritime maktdemonstrasjon pågår nå også i Østersjøen.To russiske korvetter fra svartehavsflåten med langdistanseraketter som kan frakte atomvåpen ble i går kveld fulgt av flere fartøy fra den danske marinen da de passerte Storebælt. – Dette er jo ikke noe som bidrar til avspenning i regionen vår. Det […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.