Nyhetsbrev: Russiske kampskip i den britiske kanal og Sylvis passiar med Ronny

Borgarting lagmannsrett har fortkastet utvisningsanken fra Mulla Krekar, det går mot masseoppsigelse i TV 2Fabian Stang er utnevnt som statssekretær for Sylvi Listhaug og Trump ble buet ut på veldedighetsmiddag i går. Ellers: Kald sjøkrig Det meste som er kampklart i den russiske marinen ser nå ut til å være på vei mot Syria, ledet an av hangarskipet Admiral Kuznetsov. I tillegg til ti skip fra Nordflåten har minst én fregatt og to korvetter fra Den baltiske flåten nå satt kursen, og tidligere i dag passerte flere av skipene gjennom den britiske kanalOm rundt 20 kampskip med støttefartøyer faktisk samles øst i Middelhavet neste uke, vil det være den største maritime deployeringen Russland har hatt siden den kalde krigen, ifølge orlogskaptein Thomas Lansvik ved Forsvarets stabsskole. Det er knyttet stor spenning til i hvor stor grad maktdemonstrasjonen er teater eller reell opptrapping i Syria.   Takk Ronny! Sylvi Listhaugs rådgiver Espen Teigen skriver på twitter at det «neppe var med vilje» at innvandringsministeren bondet med Ronny Alte på Facebook i går. Alte er kjent for alle som leser aviser som tidligere leder for Norwegi...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.