Nyhetsbrev onsdag 9. mai: Trumps unødvendige atomkrise + her står ambulansefly-saken

BESLUTNINGEN: Donald Trump har, uten grunn, skapt en ny internasjonal krise der amerikaneres – og mange andres – liv kan være i fare. Det er vel en grei oppsummering (via den tidligere UD-politikeren Michael Fuchs) etter den konflikthissige talen USAs president holdt i går kveld. Han ignorerte altså de siste framstøtene fra Frankrike, Storbritannia og Tyskland for å berge Iranavtalen i dagens form, og kunngjorde at USA skal ut av hele avtalen fordi den er «råtten». (Til jubel fra Israels statsminister Benjamin Netanyahu). Hva det i praksis vil innebære at Trump-administrasjonen nå skal gjeninnføre sanksjonene mot Iran, i konflikt med EUs ønsker, er for tidlig å si. Logikken er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.